A doTERRA segít a Kínai embereknek!

Büszke vagyok hogy egy ilyen nagyszerű vállalat munkatársa lehetek, mint a dotERRA

A DOTERRA PÉNZÜGYI ÉS TERMÉKTÁMOGATÁST NYÚJT A CORONAVIRUS ÁLTAL ÉRINTETT TERÜLETEKHEZ

A doTERRA ma bejelentette, hogy 2 100 000 (300 000 dollár) pénzügyi és termékadományt ad Kína azon területeire, amelyeket a halálos koronavírus leginkább érint. A kínai tisztviselőkkel együttműködve a doTERRA megtiszteltetésben részesítette azt a segítséget, amely a helyi vezetők szerint a leghasznosabb és időszerű. A doTERRA készpénzben adományt nyújtott a Sanghaji Jótékonysági Alapítványnak a Hubei Jótékonysági Alapítványon keresztül, hogy védőfelszerelést vásároljon a vonali orvosi személyzet számára. A doTERRA emellett termékajánlatokat küldött a Shanghai Zhabei Központi Kórházhoz és a Sanghaji Gyerek Orvosi Központhoz, valamint szemvédő eszközöket a sanghaji Ruijin Kórházhoz.
„Csatlakozunk a kínai és a globális vezetőkhöz és szervezetekhez ahhoz, hogy segítő kezet nyújtsunk a kínai koronavírus által fenyegetett közösségeknek” - mondta Greg Cook, a doTERRA alapító ügyvezető igazgatója, aki családjával a közelmúltban három évig Sanghajban élt. "Gondolkodásunk mindenkivel kihatással van a kitörésre, különös tekintettel az áldozatokra és az őket kiszolgáló élvonalbeli egészségügyi dolgozókra. A doTERRA teljes mértékben befektetett Kínába, és munkatársaink, ügyfeleink és családtagjaink egészsége, jóléte és biztonsága kiemelt prioritásunk. ”

A doTERRA-ról

A doTERRA egy integráló egészségügyi és wellness társaság, és a világ vezető vezetője a aromaterápiás és illóolajok globális piacán. A doTERRA forrásokból teszteli, gyártja és forgalmazza a CPTG illóolajokat és illóolajtermékeket több mint nyolc millió doTERRA wellness ügyvéd és ügyfél számára. Az iparágvezető felelősségteljes beszerzési gyakorlatok révén a doTERRA fenntartja a legmagasabb minőségi, tisztasági és fenntarthatósági szintet a világ összes helyi termelőivel együttműködve a Co-Impact Sourcing révén. A doTERRA Healing Hands, az Egyesült Államok Alapítvány forrásokat és eszközöket kínál a globális beszerzési közösségek és jótékonysági szervezetek számára az önbizalom, az egészségügy, az oktatás, a szennyvízkezelés és az emberkereskedelem elleni küzdelem érdekében. Az illóolajok életét javító előnyei révén a dōTERRA egy csepp, egy ember, egyszerre egy közösség. További információért keresse fel a következő webhelyet: www.doterra.com .Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!