JANUÁRI PROMÓCIÓK - doTERRA!

A HÓNAP TERMÉKE – 5 ML-ES HINOKI ESSZENCIÁLIS OLAJ


A HÓNAP TERMÉKE – 5 ML-ES HINOKI ESSZENCIÁLIS OLAJ

A japán hinokifából nyert hinoki esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, csitítja az elmét, és pihentető aromát áraszt. 
Japánban az olajat általánosan pihenés céljából fürdéshez alkalmazzák. A fából évszázadokig szentélyeket és templomokat építettek, és a faipar a mai napig használja. A japán erdőgazdálkodási programokkal összehangolt, fenntartható beszerzési gyakorlataink hozzájárulnak a hinokifa túlszaporodásának kordában tartásához. A doTERRA a fakitermelés melléktermékét használja fel, így biztosítva, hogy a fa egyetlen része se vesszen kárba. Ennek a módszernek köszönhetően egyre több munkalehetőséget teremtünk a vidéki régiókban. Amellett, hogy ez az egyedülálló, prémiumminőségű olaj nagyban hozzájárul a hazájában élők boldogulásához, most akár az Ön olajgyűjteményének is a részévé válhat.
Azok a Wellness Tanácsadók és Törzsvásárlók, akik 2020. január 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-rendelést adnak le, INGYEN megkapják a hónap termékét. (Fiókonként csak egy ingyenes termék jár.) A hinoki esszenciális olaj korlátozott ideig kapható, csupán januárban lesz elérhető…éppen ezért szerezzen belőle még MA!

TOVÁBBRA IS TART A 200 PV ÉRTÉKŰ TÖMJÉNES PROMÓCIÓ

TOVÁBBRA IS TART A 200 PV ÉRTÉKŰ TÖMJÉNES PROMÓCIÓ

Szeretnénk, ha a tömjén lenne a 2020-as év sztárja, ezért örömmel jelentjük be, hogy meghosszabbítjuk a 200 PV értékű rendelésekre vonatkozó promóciónkat. Tegyen szert ingyen egy 15 ml-es tömjén esszenciális olajra egyetlen, 2020. január 15-ig leadott rendeléssel. 
A valamikor az ősi egyiptomiak által parfümökhöz és balzsamokhoz használt tömjénnek számtalan alkalmazási módja van, ettől lesz a doTERRA egyik legjobb hatású olaja, amelynek ott kell lennie az Ön gyűjteményében is. Enyhítő és szépítő tulajdonságait használják a bőr fiatalítására, miközben a béke, az ellazulás, az elégedettség és az általános jóllét érzetét váltja ki.
Wellness Tanácsadóink és Törzsvásárlóink most INGYEN szert tehetnek egy 15 ml-es tömjénolajra egyetlen, TETSZŐLEGES 200 PV értékű rendelés 2020. január 1. és 15. közötti leadásával

                                         Kapcsolat: https://internext.hu/#contact


TAKARÍTSON MEG 10%-OT JANUÁRBAN
SMART & SASSY™ LÁGYZSELATIN KAPSZULA

TAKARÍTSON MEG 10%-OT JANUÁRBAN – SMART & SASSY™ LÁGYZSELATIN KAPSZULA

A Smart & Sassy lágyzselatin kapszula a doTERRA szabadalmazott Smart & Sassy aktív keveréket praktikus lágyzselatin kapszula formájában tartalmazza. A keverék grépfrút, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéj esszenciális olajokat tartalmaz. A Smart & Sassy lágyzselatin kapszula tökéletes megoldás útközben, és azok számára, akik kényelmes módon szeretnék élvezni a doTERRA Smart & Sassy keverék jótékony hatásait. Tartson magánál egy üveggel, hogy utazás közben is mindig kéznél legyen ez az élénkítő kapszula.
A 10%-os kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!