2023. január 3., kedd

doTERRA


A dōTERRA 2008- ban alakult amerikai cég, 100% tisztaságú, természetes illóolajokat, valamint illóolajokból készült termékeket gyártanak. A dōTERRA szó jelentése: „a Föld ajándéka”.

A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok.

Az olajaik 100%-os tisztaságú illatos kivonatok, amik semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).

Miért van ez így? Nézd meg a videót!





A cég hivatalos weboldala: https://www.doterra.com/GB/en_GB


Az illóolajok minőségéért dr. David Hill aromaterapeuta és masszázsterapeuta és dr. Robert Pappasaz illóolajok kémiai összetételének szakértője a felelősek.

Dr. Hill egy természetgyógyászati klinika vezetője és a dōTERRA tudományos tanácsadó testületének az elnöke. Az AromaTouch technika kidolgozója.

Dr. Pappas: Ő az a szakember, aki minden egyes illóolaj szállítmányról készült gázkromatográfiás és tömegspektrométeres analízist megnézi, és csak a kiváló minőségűeket engedi kiszerelni. Ha bármelyik nem üti meg a szintet, akkor visszaküldik a gyártónak.

A dōTERRA-nak minden termékében megtalálhatók ezek a tiszta, minőségi illóolajok: keverékekben, kozmetikumokban, samponban, kondicionálóban, szappanokban, étrendkiegészítőkben, tisztítószerekben.

Nézd meg ezt a rövid videót, hogy meggyőződj a kiváló minőségről!




Üdvözöllek! Érdemes vissza látogatni a Blogomra, mert mindíg friss információkkal jelentkezek! Írd meg a véleményed, tedd fel a kérdéseidet. köszönöm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!

doTERRA

A dōTERRA 2008- ban alakult amerikai cég, 100% tisztaságú, természetes illóolajokat, valamint illóolajokból készült termékeket gyártanak. A ...