Immunerősítés magas fokon

Súlyos krónikus betegségektől-mentes Élet!
Nincs értékesebb befektetés, mint az Egészségünk. A legnagyobb veszteség mindig a betegségekből ered. Megelőzhetjük ezt!Esszencia-keverék, mely támogatja a sejtek egészségét, működését és megújulását!
Alaptermék, mely sejt szinten táplál, regenerál, helyrehoz Bennünket, elképesztő mélységekkel bír!
Sejtkomplexum – az illóolajok hatnak a testen belül, biológiailag aktívak, konkrétan a sejtmembránon át tudnak menni, nemcsak a sejt körül működnek. A DDR Prime-ban lévő illóolajok bele mennek a sejtbe, sőt nemcsak oda, hanem a sejtmagba is, konkrétan a DNS-re is hatással vannak!
A sérült DNS javítórendszerének a támogatója – DDR Prime!
Mit tudunk a sejtek számára nyújtani?
Leegyszerűsítve ezt a területet három részre oszthatjuk:
Mitokondriális energia termelés, hogy a sejtnek elegendő energiája legyen, ehhez lényegi vitaminokat, vitaminoidokat, mikro tápanyagokat biztosítunk – lásd. Lifelong Vitality csomag és Mito2Max


Immunerősítes – On Guard+ lágyzselatin-kapszula - konkrétan a sejt közti teret, ill. minden szervrendszerben az immunsejtek működését támogatja, hogy maguk a szövetek minél kevesebb toxikus anyaggal találkozzanak. Kevesen tudják, hogy a testünkben lévő latens, pangó baktériumok folyamatosan mérgeket termelnek, és ezek a mérgek károsítják a sejtjeinket, a bőrünket, inakat, szerveket... az On Guard megtisztítja a test rendszerét, rendbe rakja.
DDP Prime: a sejten belül, a DNS megfelelő működését biztosítja, fenntartja. Ez miért olyan fontos? Mert a sejten belül konkrétan az zajlik, amit a sejt a DNS-ből kiolvas. Bármi – legyen ez vírus toxin, sugárzás, oxigénhiány, ph-érték változás stb. ami a sejtnél egy ideiglenes sokkhatást fejt ki, képes ezt a DNS expressziót sérteni, ezt a funkciót leállítani. Ilyenkor ez a sejt nem hal el, ott van, ugyanúgy fogyasztja az energiát, és normál esetben ez a sejt, amikor sérülés következik be a DNS-ben vagy a DNS expresszióban, a szomszédos sejtekhez üzenetet küld, és kvázi, koldul egy kis anyagért, hogy újra el tudja indítani a funkciókat. Ha ez nem következik be, egy egészséges környezetben ez a sejt elindítja az önmegsemmisítő mechanizmust, ez a programozott sejt-halál. Ugyanakkor ez nem mindig történik meg. Előfordul, hogy egy sejt már nem tud osztódni, nem képes arra, hogy önmagát sokszorosítsa egy egészséges formában, hanem csak úgy van. Energiát fogyaszt, ad egy kis meleget és lényegében ennyi. Mindennapi hasonlattal élve: tavasszal, amikor a régi tavalyi fű még ott van, elhaltan és az új fűnek a fényét, a helyét elfoglalja, akkor a jó gazda kigereblyézi ezeket a régi életképtelen fűszálakat, hogy helyet biztosítson az élőnek, az újnak.
Nos, a DDR Prime konkrétan ezt teszi a szöveteinkkel. Mint egy gereblye, végigjár a szöveteinken és azt, ami már régi, ami már nem működőképes, de még ott van és elfoglalja a helyet az új és friss sejtektől, azt kvázi kiiktatja vagy újra indítja.
A DDR Prime-nak háromféle üzemmódja van:
a DNS-t helyreállítja, segít abban, hogy az újra működjön - ez az elsődleges feladata a DDP Prime terméknek
Itt lehet konkrétan esszenciákról is beszélni, a DDR Prime összetevőiről. DNS sérülést kijavító olajok/konkrétan tudományos kutatások eredményei alapján/: a tömjén/DNS-olaj/, kakukkfű, lemongrass/indiai citromfű.
Egy előzőleg lebénult DNS, egy működésképtelen DNS-el rendelkező sejt a hatóanyagokkal való érintkezés után újra indul, újra működik.. ez egy hatalmas dolog, ráadásul költséghatékony!
Ez már az epigenetika területe.
Elindítja a sejt önmegsemmisítő mechanizmusát, ha az már életképtelen - lemongrass, szegfűszeg, niaouli esszenciák hatása. Ezek az esszenciák konkrétan képesek elindítani a programozott sejthalált.
Nagyon erős antioxidáns, szabadgyök-fogó, összetevők közül: szegfűszeg, vad narancs, borsikafű – nagyon masszív antioxidánsok.
Ha a maximumot akarjuk kihozni a szervezet működéséből:
Ha valaki rendszeresen használja a Lifelong Vitality –t, mellé a Mito2Max-ot, használ On Guard-ot és DDR Prime-ot, az az ember kap egy egészség-páncélt, egy meglehetősen erős védelmet.
Ha valaki krónikus betegségektől szenved, ha valakinek súlyos betegsége van, legyen az immun- vagy daganatos betegség, vagy komoly szív-és érrendszeri betegség, kezdje el ezt a három ágat érvényesíteni az életében. Helyes táplálkozás + Lifelong Vitality, Mito2Max , szedje az On Guard+ lágyzselatin-kapszulát és tegye mellé a DDR Prime-ot. Mindezt használja legalább két hónapon át, napi 4 liter víz és napi séta mellett/napi két óra séta/.
DDR Prime® esszenciális olajkeverék és DDR Prime® Softgels
Mi a különbség a két termék között?
Az olaj dupla annyi hatóanyagot tartalmaz, mint a kapszulák.
A kapszulában viszont van egy felszívódást elősegítő rendszer. Ha azt szeretnénk, hogy a véráramban minél nagyobb dózis DDP Prime legyen, akkor használjuk a kapszulát. Ez villámgyorsan viszi be a véráramba a hatóanyagokat. Ha valakinek egy szisztémás problémája van/tumor, daganat, hosszú betegség után szeretne regenerálódni, vagy autoimmun betegsége van stb./, akkor használja belsőleg a kapszulát. Az olaj-esszenciát inkább kívülről használjuk, mert a bőrön keresztül nagyon gyorsan felszívódik és ha tudjuk, hogy hol van a testen belül a probléma, a gyógyítandó szövetek, akkor célirányosan oda kenjük fel kókuszolaj kíséretében a DDR Prime olajat. Belülről pedig a kapszulát használjuk, evés után!
/Wolfgang Köbel ajánlása alapján – aki 20 éve természetgyógyász, hormonspecialista, aromaterapeuta gyógyító gyakorlattal rendelkezik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!