ÚJ CSOMAGOK JANUÁRBAN

ÚJ, KORLÁTOZOTT IDEIG KAPHATÓ CSOMAGOK JANUÁRBAN


Nincs is a januárnál ideálisabb időszak arra, hogy új rutinokat alakítson ki a doTERRA termékeivel! A minőségi pihenés és a testmozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges életvitelét új szintekre emelhesse. A korlátozott ideig, mindössze 2020. január 1. és 31. között kapható Lefekvésre hangoló és Edzést támogató csomagok használatával pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy ezt sikeresen véghez vigye. Ezekre a kivételes csomagokra továbbá oktatásai megtervezéséhez és személyes céljai másokkal való megosztásához is bátran támaszkodhat.

LEFEKVÉSRE HANGOLÓ CSOMAG
A Lefekvésre hangoló csomagot olyan esszenciális olajok alkotják, amelyek békét és nyugalmat visznek az alvás előtti rutinba. Építse be a Lefekvésre hangoló csomag használatát esti teendői sorába, hogy segítsen a nap végi kikapcsolódásban, és pihentető környezetet teremtsen. A római kamilla, a bergamott, a Serenity lágyzselatin kapszula és a Calmer keverék jótékony hatásait kombinálva garantáltan meg tudja teremteni a kellemes alváshoz nélkülözhetetlen körülményeket.

Bedtime-Kit-600x900.jpg

EDZÉST TÁMOGATÓ CSOMAG

Azt tervezgeti, hogy az új évben edzőterembe vagy fitneszórára kezd járni? Készítse fel magát a Edzést támogató csomag kedvező, motiváló tulajdonságaival, amelyeket kifejezetten az aktív és egészséges életmód támogatására állítottak össze. Az Edzést támogató csomag az esszenciális olajok és szabadalmazott keverékek erőteljes tárházát kínálja, köztük a Deep Blue enyhítő krémet, valamint copaiba és borsmenta esszenciális olajokat, amelyekre energizáló, felemelő és motiváló tulajdonságaik miatt esett a választás, hogy megadják azt a lendületet, amelyre az edzéshez szüksége lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!