2019. május 10., péntek

Az illóolajok belsőleges alkalmazása


Belső használat

Sok illóolaj biztonságosan használható belsőleg a legtöbb felnőtt számára, de vannak, amelyek használatát kerülni kell. Ha az illóolajon az van feltüntetve, hogy táplálékkiegészítőként biztonságosan alkalmazható, akkor belsőleg az előírás szerint adagolható. Ha azonban ez az információ nincs feltüntetve, kerülje az illóolaj belsőleges használatát, hacsak azt képzett egészségügyi szakember jóvá nem hagyta. Az illóolajak belsőleg történő használatának legáltalánosabb módja a következők:

Kapszulák
Több cseppet egy üres kapszulába helyezünk (a kapszula igény szerinti teljes kitöltéséhez olívaolaj használható). A kapszulát azonnal lezárjuk, és lenyeljük.

Ital
Több csepp olajat cseppentünk 1-2 pohár . vízbe, mandulatejbe, vagy rizstejbe.

Alkalmazás végbélben vagy hüvelyben

Több csepp illóolajat keverünk el kis mennyiségű hordozóolajban, és éjszakára fecskendővel juttatjuk el a végbélbe, vagy a hüvelybe. Az olajakat kapszulába vagy tamponra is lehet helyezni.




Tobábbi részletes információk és termék rendelés a weboldalon


Üdvözöllek! Érdemes vissza látogatni a Blogomra, mert mindíg friss információkkal jelentkezek! Írd meg a véleményed, tedd fel a kérdéseidet. köszönöm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy követed a Blogom!

doTERRA

A dōTERRA 2008- ban alakult amerikai cég, 100% tisztaságú, természetes illóolajokat, valamint illóolajokból készült termékeket gyártanak. A ...